2015-11-25 01:51:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Gyűjtsön új recepteket

Napi horoszkóp november 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ahogy telik az idő, úgy válik egyre motiválatlanabbá, és úgy veszíti el a lendületét. Majdnem biztos, hogy este holtfáradtan fog beesni az ágyába, és úgy alszik majd, mint egy mormota.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Kicsit fáradtan kezdi a napot, de szerencsére sikerül gyorsan összeszednie magát. A Hold arra biztatja, hogy vizsgálja meg önmagát: mi az, amit elhanyagol az életében, mi az, amin változtatni kellene, és milyen mederbe szeretné terelni az életét?

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Hajlamos lesz némi bátortalanságra és melankóliára, a magánéletében és a hivatása gyakorlása közben egyaránt. Ne engedje, hogy eluralkodjon önön a pesszimista hangulat! Egy spontán találkozó a barátaival segít elterelni a gondolatait.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ez egy szerencsés nap lehet, ha nyitva tartja a szemét és a fülét, és nyitottan fogadja mások közeledését. Ez az időszak arra is kiváló, hogy elgondolkodjon a jövőjéről, és megtervezze azt.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A bolygók felerősítik a megérzéseit, ami különösen jól jön, ha csapatban dolgozik, vagy vezető pozíciót tölt be. Az estéjét töltse lazítással, menjen például szaunázni.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Bizakodó, optimista hangulatban van, ezzel sikerül is távol tartania minden problémát. A mai nap kedvező arra, hogy erőt gyűjtsön a következő időszak feladataihoz.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Elfáradt, és időnként úgy érzi, mintha kerülgetné a nátha. Előzze meg ezt: fogyasszon vitamindús ételeket, és menjen aludni korábban, mint máskor! Ez abban is segíteni fogja, hogy visszaszerezze az energiáját és a lendületét.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ez egy különösen mágikus nap az ön számára, most lehetősége van arra, hogy új irányt adjon az életének. Több új lehetőség is adódik, használja ki ezeket, és készítsen terveket a jövőjére!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A legnagyobb veszélyt a gyengesége és a szétszórtsága jelentheti. Hajlamos lesz hibázni, átgondolatlan döntéseket hozni, sértő megjegyzéseket tenni. Ez lehet a hét legkritikusabb napja. Figyeljen oda arra, hogy mit mond és mit cselekszik!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Új lehetőségek, új esélyek és újdonságok szelét érezheti, hiszen a megérzései most jobban működnek, mint máskor. A Pluto és az Uránusz is fényszög kapcsolatba kerülnek egymással, és szerencsés véletlenekkel játszanak a kezére. Álljon készen a jó dolgokra!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ez a nap egyrészt legyengíti, másrészt csodás lehetőséget tartogat arra, hogy egy meditáció segítségével bepillantást nyerjen a lelke mélyére, és elgondolkozzon néhány változtatáson. Ha korszerűsíteni akarja a táplálkozását, most gyűjtsön hozzá új recepteket!

Halak: II. 19. - III. 20.
A bolygók szerencsenapnak jelölték ki a mait, a Jupiter nagyszerű meglepetéseket tartogat. Örömében az egész világot át tudná ölelni...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: